Erzsébet utalvánnyal is fizethetsz!


 

 

 

 

 

 

Agyagozz, Kerámiázz magadnak - azaz készíts egyedi formát masszából  


Lehetőséged van, elképzelésed szerint egyedi elképzeléseket megformálni, persze nem agyagból hanem egy speciális égethető, festhető, mázazható  masszából (természetesen az anyagot mi biztosítjuk). Ez aztán az igazi alkotó munka! Néhány ötlet: szalvétagyűrű, házszám, virágok, kistálak, mécses tartók, de igazából nincs határa ötleteidnek! Ezáltal egy igazán egyedi ajándékot tudsz készíteni szülinapra, házasságkötésre, babaszületésre, köszönetajándéknak, vagy bármilyen emlékezetes eseményre!


Hogyan történik mindez?

Kapsz tőlünk egy olyan masszát, amivel a fazekasok és a keramikusok is dolgoznak, valamint segédeszközöket, és ha igényled segítséget. Kézzel készíthető formákat tudsz csinálni, a marok edénytől az egyedi tükörig. Korongozni nem tudsz nálunk, mert nincs fazekas korongunk. Mikor elkészült a tárgyad pár napig hagyjuk száradni, majd kiégetjük 1000 fok felett a kemencében. Ezután festheted a megálmodott mintát, majd mi mázazzuk és újra kiégetjük.

 

Nézd meg videókat lépésről lépésre röviden:

 

 

Egyedi kerámia készítése,árak:

1 adag massza 3000.- Ft, mely 300 gramm masszát tartalmaz, a forma előállításához segédeszközöket, és az első égetést (zsengélést). A zsengélt, egyszer égetett natúr kerámiafestés: 3000.- Ft, mely tartalmazza a festékeket, a mázazást és az újbóli égetést.

 

Mit is lehet készíteni 300 gramm masszából?

Tudsz csinálni például egy marok tálkát, egy mécsestartót, egy rózsát.

Tehát, 6000.- Ft-ból a masszától, a kiégetett egyedi tárgyakig el tudsz jutni!

 


 

copyright 2015 Kaméleon Kerámia