Ki, mi a Kaméleon Kerámia … bemutatkozunk


Hangulatos kis alkotóműhelyünket 2015 nyár közepén nyitottuk meg a város szívében, a Lónyay utcában.


 Az volt a vágyunk, hogy megteremtsünk egy meghitt kis helyet, ahova aki betér, önfeledten tudjon alkotni. Szeretnénk, ha legalább akkora örömet tudnák szerezni a hozzánk érkezőknek, mint amekkora örömmel és lelkesedéssel mi várunk Benneteket!


Látogass el hozzánk, válassz a lehetőségek közül, ereszd el a fantáziád és  ALKOSS EGYEDIT! Mert nincs is annál nagyobb öröm és érték, mint saját kezűleg készített ajándékot adni, kapni.


 Nálunk ezt meg tudod valósítani. Várunk kicsiket, nagyokat, gyerekeket és időseket, társaságra vágyókat, baráti társaságokat, kollégákat, egyszóval MINDENKIT.


 NE IJEDJ MEG! Ide nem szükséges művészi képesség!


Segíteni fogunk, hogy megalkoss egy egyedi emléket, ajándékot vagy akár belefogj otthoni megunt étkészleted, bögréid, dísztárgyaid felújításába, lecserélésébe.


Milyen lehetőségeket kínálunk?


Agyagozhatsz egy egyedi tárgyat , vagy natúr kerámiát festhetsz elképzelésed szerint, avagy a vágódeszkát csinosíthatod pirográf segítségével (mindezekről bővebben a „Mit csinálhatsz” menüpontban olvashatsz).


Mindenhez adunk anyagot, tanácsot, lelkesedést és jó hangulatot!


Agyagoztál otthon valamit és tartóssá, használhatóvá akarod tenni? Hozd el, mi kiégetjük! Vállalunk kerámia égetést „bérégetést”, sőt, ha eltört a kedvenced (és megvannak a darabjai), hozd el és megpróbáljuk a lehetetlent is!


Szeretettel várunk Benneteket,

Kaméleon Kerámia csapata


Rehó Dalma

Kocsis Éva


Hepp Janka

 

copyright 2015 Kaméleon Kerámia